Rekurzivní prohledavač webu pro KDE - Hefka, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou prohledávání webových stránek z desktopového prostředí KDE. Součástí práce je seznámení s aplikačním rozhraním tohoto prostředí, popis návrhu a implementace aplikace. Ta podporuje řadu omezení, jak už na oblast hledání, tak na hledání samotné. Aplikace prochází internetem za pomoci rekurze a hypertextových odkazů stránek. V závěru práce jsou popsány výhody aplikace oproti jiným alternativám.

The bachelor thesis deals with problems related to web sites browsing from the KDE desktop environment. Part of this thesis is to introduce the application interface of this environment, suggestion description and application amplementation. The thesis supports range of restrictions both for searching area and searching itself. Application goes through the internet with the help of recursion and hypertext links. In conclusion there are descriobed application advatages in comparison with other alternative.
Recursive Web Search in KDE
Keywords: vyhledávač; KDE; Linux; rozhraní; vyhledávání; omezení; rekurze; Qt; C++; web; internet; finder; KDE; Linux; interface; searching; limitation; recursion; Qt; C++; web; internet