Společnost nad Sázavou - Jánsky, Matúš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Předmětem diplomové práce je návrh komunitního centra ve Žďáře nad Sázavou. Návrh řeší úpravu původního objektu jeslí ze 60. let a jeho přestavbu na Komunitní centrum, které zároveň obsahuje malé jesle, nízkoprahové centrum pro děti a budovu ředitelství sociálních služeb, a denní centrum pro osoby s lehkým mentálním postižením. Práce byla vypracována ve spolupráci s vedením města Žďár nad Sázavou a městským architektem.

The subject of the diploma thesis is a proposal of a community center in Žďár nad Sázavou. The proposal deals with the adaptation of the original building of the 1960s Creche and its reconstruction into a Community Center, which also includes a low-threshold center, a small crche, a social services headquarters building and a day care center for mentally disabled people. The work was elaborated in cooperation with the management of Žďár nad Sázavou and the city architect.
Society over the Sázava
Keywords: Žďár nad Sázavou; Komunitní centrum; Nízkoprahové centrum; Jesle; Žďár nad Sázavou; Community center; Lowptreshold center; Creche