Marketingový plán pro internetový obchod Fishbis - Slanina, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu a tvorbu marketingového plánu pro daný podnik a je rozdělena na tři části. První část je teoretická a je potřebná pro pochopení dané problematiky. Druhá část se zabývá analýzou daného podniku a využívá poznatků z teoretické části. Je zde také analyzováno současné postavení podniku na trhu a jeho marketingová strategie. Poslední část se zabývá vlastním návrhem řešení.

This thesis is focused on the analysis and formation of a marketing plan for a company. It is divided into three parts. The first - theoretical part is essential for understanding the issue. Second part is based on the analysis of a company. At the same time it uses knowledge´s which were mentioned in the first part. Third part expresses author´s own proposal.
Marketing Plan for Internet Shop Fishbis
Keywords: Marketing; marketingový mix; marketingový plán; SWOT analýza; rybaření; Marketing; marketing mix; marketing plan; SWOT analysis; fishing