Zařízení s modelářskými RC servy - Gardáš, Milan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá RC modelářskými servomotory. Zkoumá a popisuje jejich fungování a vlastnosti. Dále popisuje možnosti jejich řízení pomocí počítače. Tyto znalosti jsou využity při stavbě robotické ruky a jejímu řízení pomocí počítače.

This thesis deals with RC servo motor. Examines and describe their functioning and attributes. Further describing possibilities of their control with computer. These knowledge are use in building robotic arm and control it with computer.
System with RC Model Servos
Keywords: Arduino; Pulzně-šířková modulace; RC servomotor; robotická ruka; sériový port; Arduino; Pulse-width modulation; RC servomotor; robotic arm; serial port