Snižování rizik ve společnosti J. P. Plast s.r.o. - Holeček, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2014)
Diplomová práce byla vypracována ve společnosti J.P. Plast s.r.o. Obsahuje všechny potřebné části pro správné řízení rizika. První část práce obsahuje teoretická východiska. Základem pro diplomovou práci byla analýza současného stavu podniku. V praktické části jsem provedl analýzu současného stavu pomocí SLEPT analýzy, SWOT, finanční analýzy a další. Dle vypracovaných analýz byla získána možná rizika a navrhnuta opatření pro zlepšení konkurenčního postavení podniku na trhu.

This thesis was written in company J.P Plast, Ltd. Contains all important parts to managed the risks. In the theoretical part we have done general definition of risks, risk management and etc. The first part of work includes analyzes of actual situacion at the company. In the practical part I did it actual situation by SLEPT analysis, SWOT, finance analysis and etc. According to analyzes we found risks and suggested actions to improve the competitive position of company on the market.
Reducing Risks in Company J.P. Plast, Ltd.
Keywords: riziko; management rizika; řízení rizika; SLEPT analýza; SWOT analýza; finanční analýza; risk; risk management; risk governance; SLEPT analysis; SWOT analysis; finance analysis