Automatizovaný xylofon - Seidler, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2018)
Cílem tohoto semestrálního projektu je navrhnout obvod schopný ovládání xylofonu. Dále projekt zkoumá možnosti začlenění uživatelského vstupu a jeho následného zpracování. V projektu jsou zvažovány alternativy k jednotlivým částem obvodu a k programu.

The aim of this semester project is to design a circuit capable of controlling a xylophone. Then the project examines the options of implementing a user input and its processing. The alternatives of parts of the circuit are considered. Also various approaches to the circuit design and the program are evaluated.
Automated xylophone
Keywords: Xylofon; Arduino; Solenoid; ATmega328P; Xylophone; Arduino; Solenoid; ATmega328P