Příprava projektu pro financování pomocí strukturálních fondů EU - Hošková, Klára (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Tato Bakalářská práce se zabývá využitím dotací ze strukturálních fondů Evropské unie pro určitý projekt. Jsou zde rozebrány postupy při podání žádosti a přidělení dotace, vytvoření projektu s cílem získat finanční prostředky z fondů Evropské unie. Konkrétně se jedná o dotace na pořízení a implementaci informačního systému. Tento projekt je vyhodnocen a na základě toho vytvořen návrh na řešení financování projektu.

This Bachelor´s thesis delas with use of grants from Structural funds of European Union for specific project. It delas with grant application processes and to create a projct with aim to gain financial resources from European Union. Specifically it is grant for acquisition and implementation informatik system. This project is evaluated and on the basic of this is created proposal for solution of funding of the project.
Project Proposal for Financing by EU Funds
Keywords: Evropská unie; dotace; projekt; strukturální fondy; European Union; grant; project; Structural Funds