Zobrazování referencí .NET knihoven - Prajs, Karel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2010)
Bakalářská práce řeší analýzu a grafické zobrazování referencí knihoven v .NET projektech. První část dokumentu je věnována rozboru teoretických možností s důrazem na použití reflexe pro analýzu referencí a model magnetických pružin pro generování grafu. Druhá část je pak věnována praktické implementaci těchto metod, jejich propojení a začlenění do grafického rozhraní.

The bachelor's thesis deals with an analyse of references of libraries and its graphical representation. First part of document introduces some options of solution with focus on reflection (to analyse references) and magnetic-spring model (to generate graph). Second part deals with implementation of these methods, its connection and integration into graphical user interface.
Displaying .NET Libraries References
Keywords: zobrazování referencí; Microsoft .NET; vykreslování grafu; hodnocení grafu; model magnetických pružin; WPF; references displaying; Microsoft.NET; graph drawing; graph rating; Magnetic-Spring model; WPF