Rozvoj obchodních aktivit společnosti, která vytváří vstřikovací formy - Mikula, Vojtěch (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Tato bakalářská práce se zabývá rozvojem obchodních aktiv společnosti, která vytváří vstřikovací formy. Na základě teorie bude v této práci provedena dílčí analýza vnějšího, oborového a vnitřního prostředí. Tyto analýzy nám dále pomohou k vytvoření SWOT analýzy. Na základě uvedených analýz budeme schopni zhodnotit současný stav společnosti na trhu. Výsledkem této práce bude poskytnutí návrhu na rozvoj obchodních aktiv společnosti.

This bachelor thesis deals with development of business activity of a company, performing injection moulding. On the basis of theory a case-by-case analysis of external, field and internal environment will be performed. These analyses will then help us in performing a SWOT analysis. Based to these analyses we will be able to evaluate the current market condition of the company. The result of this thesis will be providing a proposal of development of company’s business activity.
Development of Business Activities of the Company which Creates Injection Molds
Keywords: Vstřikovací formy; Rozvoj obchodních aktiv; B2B; SLEPT analýza; analýza trhu; Porterův model pěti konkurenčních sil; McKinseyho model 7S; analýza obchodního modelu; analýza zdrojů; SWOT analýza; analýza rizik; Injection Molds; Development of business activities; B2B; SLEPT analysis; market analysis; Porter's model of five competing forces; McKinsey model 7S; business model analysis; resource analysis; SWOT analysis; risk analysis