Návrh komunikace a informačních toků v podniku - Kulhánek, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
V mé bakalářské práci se zabývám řešením komunikačních problémů v podniku, které se vyskytují na interní úrovni. Začátek mé bakalářské práce je věnován teoretické části, za níž následuje část praktická, která se věnuje analýze současného stavu. Ta je rozdělena do tří kapitol, z nichž první popisuje analýzu vnějšího prostředí podniku, druhá analýzu trhu a oborového prostředí a poslední se věnuje analýze vnitřního prostřední podniku. Na tuto část navazuje část popisující návrhy a opatření. Na závěr je provedeno zhodnocení navrhovaného řešení.

In my Bachelor´s thesis I deal with solution of communication problem in company which occur in internal level. The beginning of bachelor´s thesis is addict to theory which is followed by practical part, which is addict to analysis of prezent situation. This part is devided to three chapters. The first one describe analysis of externel background, the sekond analysis of market and branch and the last part is apply to analysis of internal background of copany. After this part is section describing suggestions and arrangements. In conclusion is achieve interpretation of suggesting solution.
Proposal of communication and proceeding flow of information at company
Keywords: SWOT; SLEPT (E); analýza; komunikace; informace; marketing; SWOT; SLEPT (E); analysis; communication; information; marketing