Návrh a vývoj mobilní aplikace ve firemním prostředí - Brodňanský, Erik (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Bakalárska práca sa zameriava na návrh multiplatformovej mobilnej aplikácie pre konkrétnu spoločnosť. Okrem samostatnej aplikácie sa zaoberá návrhom databázy a užívateľského rozhrania. Obsahuje taktiež analýzu firemného prostredia kvôli vymedzeniu operačných systémov, na ktoré bude implementovaná. Záver je venovaný zhodnoteniu nákladov potrebných na vývoj.

The bachelor thesis is focused on the design of a multiplatform mobile application for a specific company. In addition to an application design, it also deals with the design of a database and user interface. It also contains an analysis of the corporate environment in order to define the operating systems on which it will be implemented. The conclusion is devoted to the evaluation of development costs.
Design and Implementation of a Mobile Application in a Corporate Environment
Keywords: multiplatformová aplikácia; android; iOS; dátové modelovanie; modelovanie procesov; EPC diagram; ER diagram; vývojový diagram; diagram toku dát; cross-platform application; android; iOS; data modelling; process modelling; EPC diagram; ER diagram; flowchart diagram; data flow diagram