Analýza a návrh webového portálu firmy TOPPEX, s.r.o. - Švarc, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu a návrh zlepšení konstrukce interaktivního webového portálu, jehož součástí je návrh zlepšení nosné konstrukce webu, seo optimalizace a statistického vyhodnocení získaných dat z uživatelského rozhraní s využitím databáze SQL.

This thesis focuses on analysis and improvement of design of interactive web portal, which includes improvement of structure of web, seo optimization and statistical evaluation of the data obtained from the user interface to the database using SQL.
Analysis and Design of a Web Portal for TOPPEX, s.r.o.
Keywords: SQL; web; portál; SEO; statistika; page-rank; SQL; web; portal; SEO; statistics; page-rank