Rozšiřující modul pro testování vestavěných systémů s procesory ARM - Valenta, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2018)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a realizací rozšiřujícího modulu pro testování knihovny Bulldog na vestavěném systému s procesorem ARM. Zabývá se knihovnou Bulldog, popisuje podporované platformy a jejich vstup/výstupní rozhraní. Hlavní část práce je zaměřená na tvorbu rozšiřujícího modulu a doprovodný software. Vytvořený produkt si klade za cíl automatizovat zdlouhavé testování hardware.

The purpose of this Bachelor's thesis was to design and create an extension shield for testing of the Bulldog library on an ARM-based embedded system. It covers the Bulldog library, describes its supported platforms and their I/O interfaces. The main part of this thesis is focused on design and manufacture of the extension shield. Its purpose is automating the tedious process of testing hardware.
Extension Shield for Testing of ARM-Based Embedded Systems
Keywords: Bulldog; vestavěné systémy; testování; Raspberry Pi; ATmega328p; I2C; SPI; UART; PWM; Bulldog; embedded systems; testing; Raspberry Pi; ATmega328p; I2C; SPI; UART; PWM