Stavebně technologická studie etapy založení výrobní haly - Hořák, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2016)
Bakalářská práce se zabývá řešením technologických postupů při realizaci hrubé spodní stavby výrobní haly s administrativní budovou. Práce obsahuje technickou zprávu se zaměřením na vybranou etapu, technologický předpis pro vrtané piloty, zásady organizace výstavby, koordinační situaci stavby, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plán, bezpečnost a ochranu zdraví při práci.

The bachelor´s thesis is concerned solutions technological processes for implemention of substructure production hall with an administrative building. The thesis contains technological instructions with orientation to the selected phase, technological prescription for drilled piles, principles of organization of construction, coordinating situation buildings, machanization plan, controlling and examining plan, construction organization and occupational safety.
Construction technology study phase of founding a production hall
Keywords: Technická zpráva; koordinační situace stavby; rozpočet; technologický předpis; zařízení staveniště; strojní sestava; kontrolní a zkušební plán; bezpečnost práce a ochrana zdraví při práci; pilotáž; betonáž.; Technical report; coordinating construction situation; budget; technological specification; site equipment; mechanical assembly; inspection and test plan; occupational safety and health at work; piloting; concreting.