Reporting v podmínkách vybrané firmy - Volrábová, Veronika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Bakalářské práce se zabývá myšlenkou zavedení reportingu prodeje v obchodní firmě. Hlavní důraz je kladen na analýzu skutečností ovlivňujících prodej jednotlivého sortimentu zboží, způsoby reportů a jejich vyhodnocování.

This Bachelor's thesis deals with introduction of sales reporting in a business company. The main focus is on the analysis of factors influencing sales of a particular assortment of goods, methods of reporting, and their evaluation.
Reporting of the Selected Firm
Keywords: Controlling; plánování; účetnictví; účetní výkazy; sortiment zboží.; Controlling; planning; accounting; financial statements; assortment of goods.