Přestavba bloku Cejl - Svitavské nábřeží - Filáková, Zuzana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Tato bakalářská práce pojednává o návrhu nového urbanistického řešení městského bloku v Brně na ulici Cejl. Součástí je architektonická studie dvou domů z uvedené oblasti.

This bachelor's thesis describes new urban planning solution of city block in Brno on the Cejl street. Part of this work is also architectural study of two houses in the area.
Block Cejl – Svitava RIver Waterfront
Keywords: nábřeží; městský dům; veřejný prostor; rekreace; urbanistický koncept; kavárna; řešení dopravy; riverbank; city house; public space; relaxation; urban concept; café; traffic solution