Analýza a rekonstrukce webového provozu - Olbert, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2012)
Práce popisuje problematiku rekonstrukce a analýzy webového provozu. Hlavním cílem je nastudování teoretické roviny této oblasti a vytvoření návrhu rekonstrukčního nástroje, jehož implementace je předmětem diplomové práce. Nástroj na základě odposlechnutých síťových dat rekonstruuje webový provoz tak, aby mohl být zpětně vizualizován. Využití se předpokládá u bezpečnostních složek státu zabývajících se internetovou kriminalitou.

The project describes the problems of reconstruction and analysis of web traffic. The main goal of this project is to study theoretical background and to create a design of the reconstruction tool. The tool does reconstruction of the web traffic based on captured network data. Output of the reconstruction process is intended for later visualization. Main usage of this tool is expected at the law enforcing agencies dealing with Internet crime.
Web Traffic Analysis and Reconstruction
Keywords: HTTP; rekonstrukce; analýza; bezpečnost; web; HTTP; reconstruction; analysis; security; WWW