Urbanisticko – architektonická studie konverze vojenského brownfieldu - Beránková, Tereza (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Transformace bývalého vojenského areálu u Českého Krumlova na centrum vzdělávání KRUMLOVIA, které by mělo být zdrojem inspirace nejen v oblasti vzdělávání, ale také zdrojem inspirace k vytvoření novodobého urbanistického prostoru s výrazným sociálním a ekologickým přesahem.

This is the transformation of the former military camp near Český Krumlov to the KRUMLOVIA training center, which should be a source of inspiration not only in the field of education but also a source of inspiration for the creation of a modern urban space with a significant social and ecological overlap.
Urban Architectural Study of Conversion of Military Brownfield
Keywords: architektura; bydlení; budova; doprava; příroda; urbanismus; územní plánování; zdraví; zeleň; životní prostředí; architecture; housing; building; transportation; nature; urbanism; land-use planning; health; greenery; environment