Webové uživatelské rozhraní správce hesel Pass - Chroust, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2017)
Cieľom práce je implementácia správcu hesiel s podporou verzovania cez službu git a šifrovaním pomocou knižnice OpenPGP.js. Zaoberá sa vhodnou štruktúrou ich uloženia v pamäti, použitím knižnice Promise, konverziou na Base64 a späť, bezpečnosťou hesiel, HTTPS požiadavkami a prácou so službou git. Zameriava sa tiež na nástroje a technológie použité počas vývoja aplikácie. Aplikácia umožňuje jej použitie na serveri aj v prehliadači.

The goal of the thesis is implementation of password manager with support of version control trough git and encryption using OpenPGP.js library. Work addresses suitable structure of storing passwords in memory, Promise library usage, conversion to and from Base64, passwords security, HTTPS requests and git service usage. It also focuses on tools and technologies used troughout application development. Application allows it's use both on server and browser.
Web User Interface for Pass Password Manager
Keywords: správca hesiel; asynchrónne funkcie; šifrovanie verejným kľúčom; JavaScript; Node.js; Browserify; git; password manager; asynchronous functions; public key cryptography; JavaScript; Node.js; Browserify; git