Pokročilé zotavení z chyb během syntaktické analýzy zdola nahoru - Regéciová, Dominika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2016)
Tato bakalářská práce se zabývá pokročilými metodami zotavení při syntaktické analýze zdola nahoru. Popisuje a srovnává metody s pomocí upravené gramatiky FUN. Vytváří webové rozhraní, Projekt Alan, kde jsou vybrané metody implementovány pro simulaci procesu zotavení. Autorka také přidává vlastní metodu, kterou následně porovnává s ostatními.

This bachelor thesis deals with advanced methods for error recovery during bottom-up parsing. It describes and compares methods with the modified grammar FUN. It creates a web-based interface, Project Alan, where chosen methods are implemented for the simulation of error recovery process. The author also added her own method and she compared it with others.
Advanced Error Recovery during Bottom-Up Parsing
Keywords: Syntaktická analýza; zotavování z chyb; gramatika FUN; Projekt Alan; Django; Python; Parsing; error recovery; FUN grammar; Project Alan; Django; Python