Návrh na zefektivnění výroby obráběného dílu předpažbí - Řezníček, Vojtěch (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2018)
Hlavním tématem této diplomové práce je návrh na zefektivnění výroby obráběného dílu předpažbí. Cílem práce je zhodnocení současného obráběcího procesu, návrh možné inovace, volba nejlepší cesty a výroba součásti. Závěr bude věnován technicko-ekonomickému zhodnocení z pohledu času, ceny a spotřeby materiálu.

The main topic of this Master thesis is proposal of the streamline the production of the machined part of a handguard. The aim of the work is to evaluate the current machining process, to design possible innovation, to select the best way of construction of a design part. The conclusion will be devoted technical and economic evaluation in terms of time, cost and material consumption.
Efficiency Improvement Proposal of Production of Machined Front Part
Keywords: zbraně; předpažbí; tažený profil; obrábění; rheocasting; FEM analýza; weapons; handguard; extrussion profile; machining; rheocasting; FEM analysis