Využití finanční analýzy k racionalizaci řízení financí v podniku - Žďárská, Zuzana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Bakalářská práce na téma „Využití finanční analýzy k racionalizaci finančního řízení v podniku“ JIŽNÍ CENTRUM BRNO a.s. analyzuje hospodaření s finančními prostředky v této společnosti. Obsahuje kompletní finanční analýzu společnosti a posouzení finančního zdraví společnosti JIŽNÍ CENTRUM BRNO a.s. a návrhy k racionalizaci finančního řízení této společnosti.

„Practical application of financial analysis to rationalization of financial management “ analyzes managing of financial resources at this company. It includes complete financial analysis of the company and judgment of financial health of the company and also advices how to rationalize financial management of this company.
Financial Analysis
Keywords: Finanční analýza Rentabilita vlastního kapitálu Rentabilita vloženého kapitálu Obrat celkových aktiv Běžná likvidita Cash flow; Financial analysis Return on equity Return on assets Asset turnover Current racio Cash flow