Návrh marketingové komunikace pro akciovou společnost - Pazdera, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Diplomová práce navrhuje marketingovou komunikaci pro akciovou společnost 1. FC Brno. Sledovaná společnost se pohybuje na specifickém trhu, kde je využívání marketingových nástrojů významnou součástí. Samotný návrh je podložen několika důležitými analýzami.

Master´s thesis proposes a marketing communication for 1. FC Brno joint-stock company. Studied company´s business activities are focused on specific segment of market with substantial use of marketig tools. Prezentation itself is based on some important analysis.
Proposal of marketing communication for stock company
Keywords: marketing; marketingová komunikace; marketingové nástroje; strategie; analýza; reklama; zákazník; cíl; marketing; marketing communication; marketing tools; strategy; analysis; advertisement; customer; object