Řízení projektu výstavby - Kovářová, Dominika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2025)
Předmětem diplomové práce je řízení projektu výstavby a vysvětlení pojmů s tím spojených. V práci jsou aplikovány některé postupy při řízení projektu výstavby na konkrétní zakázku. Pro danou zakázku je zpracovaná dokumentace dodavatelské přípravy a je navrženo zařízení staveniště. Diplomová práce může sloužit jako podklad pro řízení této zakázky firmou XYZ s. r. o. v případě, že firma zakázku získá.

The subject of the Master’s thesis is the management of a construction project and an explanation of the concepts associated with it. The thesis applies some procedures for managing a construction project for a specefic contract. Documentation for supplier preparation is developer for the given contract, and a construction site layout is proposed. The Master‘s thesis can serve as a basis for the management of this contract by the company XYZ s. r. o. if the company wins the contract.
Management of Construction Project
Keywords: Projekt; projektové řízení; životní cyklus projektu stavby; stavební podnik; stavební zakázka; fáze stavební zakázky; plánování projektu výstavby; hierarchická struktura prací; organizační struktura projektu; matice odpovědnosti; milníky; Ganttův diagram; MS Project; finanční plán; dodavatelská společnost; zařízení staveniště; výkres zařízení staveniště.; Project; project management; construction project life cycle; construction company; construction contract; construction contract phases; construction project planning; work breakdown structure; project organization structure; responsibility matrix; milestones; Gantt chart; MS Project; financial plan; contractor company; construction site layout; construction site layout drawing.