Vytápění objektu zámecké sýpky Blansko - Křikava, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Projekt řeší vytápění a přípravu teplé vody zrekonstruované budovy Zámecké sýpky Blansko. Jedná se o objekt, který má čtyři nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží. O rozměrech 27 x 11,1 m. Vytápění je řešeno deskovými tělesy, trubkovými tělesy a konvektory s místním zdrojem tepla. Teoretická část se zabývá problematikou otopných ploch.

The project deals with design of heating and hot water preparation in the renovated building of the Castle Granary in Blansko. The building has four floors and one basement with dimen-sions of 27 x 11.1 m. Heating is dealt with plate radiators, tubular radiators and convectors with a local heat source. The theoretical part deals with the heating surfaces.
Heating of the Castle Granary in Blansko
Keywords: ústřední vytápění; otopná tělesa; zabezpečovací zařízení; příprava teplé vody; závěsný plynový kotel; energetický štítek obálky budovy; roční potřeba tepla a paliva; central heating; radiators; safety system; hot water preparation; wall-mounted gas boiler; energy label of a building envelope; need for heat and fuel per year