Bytový dům - Filipčík, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2012)
Projekt čtyřpodlažního bytového domu se sedmi bytovými jednotkami. Objekt se nachází v lokalitě Karlovy Vary - Doubí.

Project four-storey domestic building with seven apartments. The building is located in Karlovy Vary - Doubí.
Domestic Building
Keywords: Bydlení; bezbariérový; zděný; plochá střecha; Housing; barier-free; brick; flat roof