Marketingový mix podniku - Cimfl, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na marketingový mix restaurační sítě Faency Fries s.r.o. Práce je rozdělena do tří výchozích částí. V první, teoretické části se rozeberou stěžejní pojmy marketingu, včetně marketingového a komunikačního mixu. Druhá, analytická část se věnuje aktuální situaci společnosti za pomocí důkladných analýz. Třetí a závěrečná část je na základě získaných dat zaměřena na navržení konkrétních doporučení a opatření, která budou mít za cíl zlepšit marketingový a komunikační mix společnosti a přispět k zdokonalení marketingového mixu společnosti.

This bachelor thesis focuses on the marketing mix of the restaurant chain Faency Fries s.r.o. The thesis is divided into three initial parts. The first, theoretical part discusses the key concepts of marketing, including the marketing and communication mix. The second, analytical part focuses on the current situation of the company using in-depth analyses. The third and final part is aimed at proposing specific recommendations and measures, based on the data obtained, to improve the company's marketing and communication mix and to contribute to the improvement of the company's marketing mix.
Marketing Mix of the Company
Keywords: Marketingový mix; komunikační mix; Faency Fries; produkt; SWOT analýza; podpora prodeje; Marketing mix; communication mix; Faency Fries; product; SWOT analysis; sales promotion