Systém pro online výuku matematiky - Dohnal, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2020)
Cílem této bakalářské práce je navrhnout a implementovat webovou aplikaci pro online výuku matematiky. Systém je primárně určen pro studenty a učitele na středních školách. Aplikace je implementována v jazycích PHP a Javascript. Pro backendovou část je zvolen framework Symfony a pro frontendovou část byl použit framework React.

The aim of this bachelor thesis is to design and implement a web application for online teaching of mathematics. The system is primarily intended for students and teachers at secondary schools. The application is implemented in PHP and Javascript languages. The Symfony framework is chosen on the backend and the React framework was used for the frontend implementation.
System for Online Teaching of Mathematics
Keywords: webová aplikace; výuka matematiky; PHP; Symfony; MySQL; Javascript; React; web application; math education; PHP; Symfony; MySQL; Javascript; React