Správce prezentací pro Android - Vančo, Matúš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2012)
Bakalárska práca sa zaoberá mobilnou platformou Android, a popisuje návrh a implementáciu aplikácie pre správu prezentácií pre túto platformu. Aplikácia umožňuje organizáciu blokov prezentácií a poskytuje pomoc pri prezentáciách. Dôraz je kladený na využívanie novátorských princípov platformy Android.

This bachelor thesis deals with the Android mobile platform and describes design and implementation of application for managing presentations. Application allows you to organize blocks and assist in presentations. The emphasis is on using innovative principles of the Android platform.
Presentation Manager for Android
Keywords: Android; prezentácia; mobilné zariadenie; aplikácia; Java; Google; organizácia; SQLite; Android; presentation; mobile device; application; Java; Google; organization; SQLite