Návrh zlepšení řízení dokumentů integrovaného systému řízení - Weiterová, Jana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Diplomová práce se zaměřuje na systémy řízení firmy, které lze stanovit předepsanými normami. Specifikuje systém vedení dokumentace v rámci integrovaného systému řízení firmy. Uvádí teoretické poznatky a praktické návody k vytvoření efektivního systému řízení dokumentace společnosti.

The diploma thesis focuses on company management systems, which could be set up by specified standards. The thesis specifies document administration system of integrated company management system. The thesis includes theoretical findings and practical instructions on how to create effective company document management system.
Document Control Centre Improvement of the Integrated Management System
Keywords: Proces; procesní řízení; systém řízení; systém dokumentace; efektivita systému; Process; process management; management system; documentation system; system’s effectivness