Informační systém pro drobného zemědělce - Kuchynka, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2019)
Cílem této bakalářské práce bylo navrhnout a vytvořit webový informační systém pro drobného zemědělce, který bude později využit v reálném provozu. Podstatou celého systému je OLAP analýza příjmů a výdajů, které se zjistí na základě vykonaných prací na polích, nakoupeného materiálu a prodaných produktů. Pro implementaci byl zvolen jazyk PHP a český framework Nette společně s MySQL databází.

The aim of the thesis was to design and create a web information system for a small farmer, which will be later used on a real farm. The core of the whole system is the OLAP analysis of incomes and expenses, which is based on the works done on fields, purchased materials and sold products. For implementation were chosen PHP, Nette - the Czech framework and MySQL database.
Information System for a Small Farmer
Keywords: informační systém; webová aplikace; OLTP; OLAP; ETL; HTML; CSS; JavaScript; jQuery; PHP; Nette; Latte; MVC; MySQL; zemědělství; information system; web application; OLTP; OLAP; ETL; HTML; CSS; JavaScript; jQuery; PHP; Nette; Latte; MVC; MySQL; farming