Vybrané části stavebně technologického projektu psychiatrické kliniky Fakultní nemocnice Brno - Drozd, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2020)
Předmětem mé diplomové práce jsou vybrané části stavebně technologického projektu psychiatrické kliniky Fakultní nemocnice Brno na základě poskytnuté projektové dokumentace. Jedná se přístavbu nového šestipodlažního objektu ke stávajícím budovám. Práce obsahuje technickou zprávu ke stavebně technologickému projektu, koordinační situaci stavby, situaci širších dopravních tras, objektový časový a finanční plán, studii realizaci hlavních technologických etap, projekt zařízení staveniště, návrh hlavních stavebních strojů a mechanizmů, časový plán hlavního stavebního objektu, položkový rozpočet, technologický předpis pro monolitické konstrukce, kontrolní a zkušební plán kvality monolitických konstrukcí, hlukovou studii a vybrané podklady pro certifikaci LEED.

The subject of my diploma thesis are selected parts of the construction technology project of the psychiatric clinic of the University Hospital Brno based on the provided project documentation. It is an extension of a new six-storey building to the existing buildings. The thesis contains a technical report to the construction technology project, the coordination situation of the construction, the situation of wider transport routes, time and financial plan by objects, study of the realization of the main technological stages, a site equipment design, a design of a machine set, technological regulation for monolithic structures, quality control and testing plan of monolithic structures, noise study and selected documents for LEED certification.
Selected Parts of the Construction Technology Project of the Psychiatric Clinic of the University Hospital Brno
Keywords: Psychiatrická klinika; piloty; bílá vana; monolitický skelet; plochá střecha; technologický předpis; věžový jeřáb; technická zpráva; finanční plán; výkaz výměr; strojní sestava; bezpečnost práce; zařízení staveniště; rozpočet; zemina; autočerpadlo; autodomíchávač; bednění.; Psychiatric clinic; piled foundations; white tank; cast-in-place concrete frame; flat roof; technological prescription; tower crane; technical report; financial plan; bill of quantities; machine set; work safety; construction site equipment; budget; soil; concrete pump; truck mixer; formwork.