MORAVSKÉ VINAŘSKÉ CENTRUM - Dědečková, Tereza (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2018)
Cílem bylo navrhnout studii Moravského vinařského centra. Jedná se o hotel s kongresem, wellness a salónem vín. Tento nově navržený hotel je osazen v lokalitě zvané Hrůdek v katastrálním území města Velké Pavlovice. Okrajově návrh řeší i propojení s cestou na jižní straně pod hotelem, která slouží i jako cyklostezka. Zde je navrženo cyklo odpočívadlo s možností malého občerstvení a možností navštívení vinařské výstavy, která je následně propojena se salónem vín v hotelu.

The aim was to propose a study of the Moravian Wine Center. It is a hotel with a congress, wellness and wine lounge. This newly designed hotel is located in an area called Hrůdek in the cadastral area of Velké Pavlovice. The marginal design also solves the connection with the path on the south side of the hotel, which also serves as a cycle path. Here is a cyclo landing with the possibility of a small snack and of visiting the wine exhibition, which is then connected with the wine lounge in the hotel.
Moravian Wine Center
Keywords: Hotel; salón vín; vinné sklepy; wellness centrum; kongresový sál; Hotel; wine salon; wine cellars; wellness centr; Congress hall