Návrh počítačové sítě pro malou firmu - Vytrhlík, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Bakalářská práce se zaměřuje na návrh nové počítačové sítě pro malou firmu, která plánuje rekonstrukci svých prostor. Popisuje teoretické poznatky o počítačových sítích a analyzuje současný stav počítačové sítě ve firmě. Obsahuje návrh řešení nové počítačové sítě pro tuto firmu, včetně souhrnu budoucích nákladů na realizaci návrhu.

Bachelor’s thesis focuses on a design of new computer network for small company, which plans to reconstruct its premises. Describes to the theoretical knowledge of computer networks and devotes to the analysis of the current state computer network in company. Includes solution design a new computer network for this company, including a summary of future costs to implement the proposal.
Design of Computer Network for Small Company
Keywords: Počítačová síť; lokální síť; hvězdicová topologie; kroucený párovaný kabel; univerzální kabelážní systém; Ethernet.; Computer network; local area network; star topology; twisted pair cable; universal cabling system; Ethernet.