Dokumentace hardwarového a softwarového vybavení včetně specifikace dalších technik nutných pro tvorbu digitálních materiálů na FP - Panáček, Patrik; Klusák Aleš (VUT v Brně, 2023)
Specifikace hardwaru a softwaru a technik pro tvorbu digitálních materiálů. Byly specifikovány audiovizuální techniky v oblasti interaktivní a projekční techniky. Dále vznikla dokumentace požadavků na technologický soubor pro digitální firmy výuky a digit
Keywords: specifikace; hardware; software; dokumentace požadavků; tvorba digitálních materiálů