Návrh zavedení informačního systému K2 - Stejskal, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Predmetom bakalárskej práce „Návrh zavedenia informačného systému K2“ je analýza procesov firmy a návrh zavedenia nového informačného systému (IS). Teoretická časť sa zaoberá možnosťami riešenia inovácie IS a súčasnými trendami v tejto oblasti. Daný problém je riešený pomocou informačného systému K2, vyvíjaného firmou K2 atmitec s.r.o. . Praktická časť sa zaoberá zavedením IS v konkrétnom podniku a zobrazujem úskalia daného riešenia.

The goal of the submitted thesis “The suggestion of Implementation of Information System K2“ is to analyze processes in company and give a suggestion of implementation of new information system (IS). Theoretic part deals with the possible solutions of innovation of IS and current trends. The given problem is solved by using IS K2, developed by K2 atmitec LLC. Practical part deals with the implementation of IS in particular company, showing problems of given solution.
The Suggestion of Implementation of Information System K2
Keywords: informačný systém; implementácia; procesy; ERP; CRM; SCM; IDEF.; information system; implementation; processes; ERP; CRM; SCM; IDEF.