Ověření parametrů USB modulů - Kozina, Lubomír (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2008)
V bakalářské práci na téma Ověření parametrů USB modulů jsem se zabýval moduly firmy National Instruments, především modulem NI USB-6008, který jsem používal a testoval jako A/D převodník. Používal jsem software Measurement & Automation Explorer a LabVIEW 7.1.

In the bachelor´s thesis on the topic USB modules verification I was engaged in National Instruments modules, especially in module NI USB-6008. I have been using and testing this module like A/D converter. I have been using Measurement & Automation Explorer and LabVIEW 7.1 software.
USB modules verification
Keywords: analogově digitální převodník (A/D); doba vzorkování; synchronní vzorkování; LabVIEW; analog-to-digital converter (ADC); sampling time; synchronous sampling; LabVIEW