Měření hluku ve venkovních prostorách pomocí platformy Raspberry Pi - Kyjovský, Ondřej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2019)
Diplomová se zabývá měřením hluku ze silniční dopravy. Cílem práce je seznámení se s problematikou měření hluku ze silniční dopravy a následného vytvoření hlukových map. Měření hluku se provádí pomocí Raspberry Pi.

The diploma thesis deals with the measurement of noise from road transport. The goal of the thesis is to get acquainted with the issue of noise measurement from road traffic and the subsequent creation of noise maps. Noise measurement is carried out using Raspberry Pi.
Outside noise measuring with Raspberry Pi
Keywords: Zvukoměr; Hluková mapa; Raspberry Pi; ArcGIS; Sound Level Meter; Noise map; Raspberry Pi; ArcGIS