Návrh a tvorba nové e-commerce platformy - Hladík, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Hlavní úlohou této diplomové práce je vytvoření prototypu e-commerce platformy, která bude v budoucnu tvořit základ plnohodnotného řešení pro konkrétního živnostníka. Práce se zabývá analýzou současného stavu, analýzou dostupných řešení, popisem vybraných technologií, včetně popisu, jak tyto technologie byly v projektu konkrétně implementovány. Výsledkem práce je funkční prototyp e-commerce platformy.

The thesis focuses on developing prototype of e-commerce platform. This platform will be used as a base for a full-fledged e-commerce solution of specific trader in the future. The thesis deals with the analysis of the current state, analysis of available solutions, description of selected technologies, including a description of how these technologies were specifically implemented in the project. The result of this thesis is a functional prototype of e-commerce platform.
Design and Creation of a New E-commerce Platform
Keywords: E-commerce; E-shop; PHP; OOP; Nette Framework; MySQL; Doctrine; Elasticsearch; Composer; RabbitMQ; E-commerce; E-shop; PHP; OOP; Nette Framework; MySQL; Doctrine; Elasticsearch; Composer; RabbitMQ