Regulační systém pro klimatické zkušební komory - Burian, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2018)
Práce obsahuje 5 hlavních částí. První se věnuje obecnému popisu a vlastnostem klimatických komor, jejich jednotlivým částem a jak tyto části fungují. Druhá část se detailně věnuje komoře Angelantoni CH 340. Detailně je zde popsáno, jak komora funguje a popis této komory je až do jednotlivých součástí. Třetí část se věnuje projektu rekonstrukce komory, jaké jsou možnosti rekonstrukce a jakou metodou se komora rekonstruovala. Čtvrtá část popisuje hardware, který se musel zvolit a vyměnit a které části komory se musely upravit. V poslední části je popis programu, který komoru po rekonstrukci ovládá.

This paper contains 5 main parts. The first deals with the general description and properties of the climatic chambers, their individual parts and how these parts work. The second part deals with the chamber of Angelantoni CH 340. In detail is described how the chamber works and there is description of this chamber up to individual parts. The third part deals with the reconstruction project, the possibilities of reconstruction and the method that the chamber reconstructed. The fourth part describes the hardware that had to be selected and replaced and which parts of the chamber had to be modified. In the last part is a description of the program that controls the chamber after the reconstruction.
Regulation system for climatic test chambers
Keywords: Klimatická komora; testování; rekonstrukce; chlazení; Angelantoni; Climatic chamber; testing; reconstruction; cooling; Angelantoni