Entita - Jindra, Jakub (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění)
Informace může vytvářet určité entropické krajiny. Entropická krajina je složená ze zdrojů informace. Zdroj může být informačně přínosný nebo úplně zbytečný. Dobrý zdroj vytváří nízkou entropii, vysoký náboj, a špatný zdroj entropii vysokou s nízkým informačním nábojem. Touto optikou pak můžeme vidět fiktivní krajinu, která se kolem nás nalézá. Entita je její vizualizací, vytváří útesy, tam kde byly roviny, hory zkoncentrované informace a měsíční údolí s nulovou hodnotou.

Informace může vytvářet určité entropické krajiny. Entropická krajina je složená ze zdrojů informace. Zdroj může být informačně přínosný nebo úplně zbytečný. Dobrý zdroj vytváří nízkou entropii, vysoký náboj, a špatný zdroj entropii vysokou s nízkým informačním nábojem. Touto optikou pak můžeme vidět fiktivní krajinu, která se kolem nás nalézá. Entita je její vizualizací, vytváří útesy, tam kde byly roviny, hory zkoncentrované informace a měsíční údolí s nulovou hodnotou.
Entity
Keywords: entita; entropie; elektronický organismus; teorie informace; genetika; entity; entropy; electronic organism; information theory; genetics