Malá vodní nádrž Jandovka ve Vyškově - Vaněk, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2014)
V rámci této bakalářské práce je provedeno zhodnocení významu rybníku Jandovka na protipovodňovou ochranu obce Vyškov na Moravě. Dále obsahuje vypočet základních manipulačních objektů této vodní nádrže, a na základě těchto výpočtů vypracován provozně manipulační řád. Součásti je i hydraulický výpočet kapacity toku Drnůvky a schopnost převést N-leté průtoky.

The Bachelor´s Thesis analyses the importance of the flood protection on the Jandovka pond the in Vyškov na Moravě. It also contains the calculation of the basic object manipulation of this water reservoir and using them to draw up the management handling order. The thesis also includes the hydraulic calculation of the flow capacity of the Drnůvka stream and its ability to del with N-year flows.
Small Embankment Dam Jandovka in Vyškov
Keywords: Malá vodní nádrž; jednorozměrné modelování; HEC – RAS; manipulačně provozní řád; historie rybníkářství na území České republiky.; A small water reservoir; the one-dimensional modelling; HEC-RAS; management handling order; the history of fish farming in the territory of the Czech Republic.