Problematika penzijního připojištění vybraného podnikatelského subjektu - Součková, Lucie (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2007)
Diplomová práce se zabývá problematikou penzijního připojištění pro zaměstnance vybraného podnikatelského subjektu. Tento návrh umožňuje zvýšit příjmy jednotlivých zaměstnanců a zároveň minimalizovat zvýšení nákladů společnosti Flextronics Design, s.r.o. Diplomová práce obsahuje vymezení penzijního připojištění v podmínkách zákona. Dále je práce zaměřena na výběr vhodného penzijního fondu, tedy zhodnocení penzijních fondů působících v České republice.

Master´s thesis is focused on the issue of pension supplementary insurance in the chosen enterprise. This proposal makes it possible to increase the income of employees and at the same time minimize the increase of costs of the company Flextronics Design, s.r.o. Master´s thesis describes pension supplementary insurance according to the Czech act. Thesis also contains the choice of suitable pension fund, it means the evaluation of funds acting in the Czech republic.
Issue of pension supplementary insurance in the chosen enterprise
Keywords: penzijní připojištění; podnikatelský subjekt; státní příspěvek; daňové zvýhodnění; zaměstnanec; zaměstnavatel; pension supplementary insurance; enterprise; state benefit; tax advantage; employee; employer