Dům ve svahu - technologická etapa spodní stavby - García Parra, Alan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2017)
Předmětem bakalářské práce je technologická etapa spodní stavby rodinného domu ve Šlapanicích u Brna. Práce obsahuje technickou zprávu, technologické předpisy vybraných prací, návrh zařízení staveniště a strojní sestavy, bezpečnost a ochranu zdraví při práci. Součástí práce je výkresová dokumentace skládající se z výkresu situace a zařízení staveniště, dále pak časového plánu, výkazu výměr, kontrolního a zkušebního plánu a bilance zdrojů.

The subject of this bachelor thesis is the technological stage of the foundation structure of a family house in Šlapanice u Brna. The work includes technical report, technological regulations of selected works, design of construction site equipment and machinery assemblies, safety and health protection at work. Work includes drawing documentation consisting of a drawing of the situation and site equipment, a timesheet, a bill of quantities, a control and testing plan and balance of resources.
House in the hillside -technologická stage substructure
Keywords: Rodinný dům; spodní stavba; štětovnice; larsen; technologie; technologický předpis; zemní práce; základové konstrukce; základy; zařízení staveniště; strojní sestava; časový plán; rozpočet; kontrolní a zkušební plán; bezpečnost a ochrana zdraví při práci; Family house; substructure; sheet piling; larsen; technology; technological regulations; ground works; foundation construction; site equipment; machine assembly; timesheet; bill of quantities; control and testing plan; safety and health protection at work