Distribuovaný katalog zboží - Sázavský, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Hlavním úkolem projektu bylo vytvořit katalog, který bude uživatelům distribuovat informace o zboží ze všech internetových obchodů zaregistrovaných v tomto systému. Katalog umožní při registraci obchodu předat adresu XML souboru dostupného v síti internet, z kterého dokáže čerpat potřebné informace o zboží a to pak zobrazit v hierarchicky seřazených kategoriích. Katalog poskytne možnost vyhledávat a třídit zboží podle různých parametrů. Majitelům obchodů bude také schopen zobrazit statistiky zboží jako je počet zobrazení, kliknutí, hodnocení a umožní jejich export do zvoleného formátu. Katalog bude obsahovat administraci, která bude postavena na modulárním základu a umožní správu celého katalogu.

The main taks of the project was to create a catalog, which will distribute the goods from the all registered e-shops in this system to the end users. The catalogue can take all necessary information about the goods from the XML file available on the Internet, which URL can users add during the registration and then display them in the hierarchically ordered categories. The catalogue will provide possibility to search and sort the goods according to various parameters. Business owners will be able to present statistics of the goods such as like view numbers, number of clicks, raitings and then export to the selected format. The catalogue will include administration which will be built on the modular basis and allow the management of the whole catalogue.
Distributed Product Catalogue
Keywords: katalog; distribuce informací; webová aplikace; modularita; informační systém; XHTML; CSS; PHP; MySQL; AJAX; JavaScript; XML; catalogue; distributing informations; web applications; modularity; information system; XHTML; CSS; PHP; MySQL; AJAX; JavaScript; XML