Motivace a hodnocení zaměstnanců ČSOB a.s. - Kratochvíl, David (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2013)
Předmětem mojí diplomové práce je analýza motivačního programu a procesu hodnocení ve společnosti ČSOB a.s. V teroretické části jsou uvedena teoretická východiska dané problematiky. Praktická část je zaměřena na analýzu motivačního programu a procesu hodnocení zaměstnanců. V poslední části jsou představena možná doporučení, která povedou ke zefektivnění obou systémů v dané společnosti.

The subject of my thesis is to analyze incentive program and evaluation process in the company ČSOB a.s. The theoretical part presents and theoretical background of the issue. The practical part is focused on analyzing the current incentive program and evaluation process of employees. The last part is a presentation of possible recommendations that will lead to improve of both systems in the company.
The Motivation and Evaluation of Employees ČSOB a.s.
Keywords: Motivace; hodnocení; zaměstnanec; efektivita; zaměstnanecké výhody; Motivation; evaluation; employee; efficiency; employee benefits