Návrh motivačního programu ve vybraném podniku - Fraňková, Kristýna (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2011)
Předkládaná diplomová práce se snaží objasnit problematiku firemní kultury ve vybrané společnosti. Je zaměřena na konkrétní část firemní kultury; motivaci. Sestává z teoretických zdrojů, analýzy současného stavu motivačních prvků a snaží se ukázat vhodné změny a vytvořit řešení pro praktické využití. Výsledkem práce je komplexní motivační program pro pracovníky, jako součást snahy společnosti o dosažení vyšší efektivity.

Presented thesis tends to discover the issue of corporate culture in selected company. It is focused on concrete part of corporate culture, the motivation. It consists of theoretical resources, analysis of current state of incentives and is trying to suggest suitable changes and to create solution for operative usage. The result of this thesis is complex of incentives program for workers as a part of companys' effort for reach higher efficiency.
Design of a Motivational Program at a Selected Company
Keywords: Motivace; motivační program; firemní kultura; stimulace; vedení lidí; lidský kapitál; zaměstnanci; metody; motivátory.; Motivation; incentive program; organization culture; stimulation; organization leadership; human capital; employees; methods; motivators.