Podnikatelský záměr - Jeřábková, Veronika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Diplomová práce se zaměřuje na zpracování podnikatelského záměru pro reálnou, již existující firmu INJETON PLAST, s. r. o.. Měla by sloužit nejen jako závěrečná diplomová práce, ale rovněž jako podklad a podpůrný materiál pro rozhodování společnosti při realizaci investice do zavedení vlastní výroby plastových výrobků z oboru spotřebního zboží domácích potřeb.

The diploma thesis is focuses on elaboration of a business idea of the existing company INJETON PLAST, s.r.o. . It should be used not only as the final thesis but also as a basis and supporting material for decision making by the company management on the investment in own production of the plastic household goods.
Entrepreneurial Project
Keywords: Podnikatelský záměr; finanční analýza; konkurence; bod zvratu; rozvoj firmy; Business Idea; Financial Analysis; Competition; Break Even Point; Company Development