Návrh softwarové aplikace pro podporu rozhodování na akciovém trhu - Kminiak, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na návrh a následnou tvorbu aplikace pro podporu rozhodování na akciovém trhu.

This bachelor’s thesis focuses on the design and creation of a software application to support decision-making process in the stock market.
Design of a Software Application to Support Decision-Making in the Stock Market
Keywords: VBA; technická analýza; akciový trh; rozhodovací proces; VBA; technical analysis; stock market; decision-making process