Verzování databáze při vývoji aplikací - Kotráš, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2017)
Cílem této práce je usnadnění verzování databázových systémů pracujících na systému řízení báze dat MySQL. Záměr aplikace je zefektivnění a zjednodušení verzování databázové vrstvy při vývoji aplikací v menších týmech.

The purpose of this work is to facilitate database version working on the database management system MySQL. The intention of application is to get efficiency and make simpler versioning of database layer for application development in smaller teams.
Database Version Management for Application Development
Keywords: Databáze; vývoj software; verzování databází; verzování; Python; Mysql; Git; SVN; informační systémy; Database; software development; database version; versioning; Python; Mysql; Git; SVN; information systems